Szukałem roweru trekingowego dla siebie i dla mojej dziewczyny. Na forum rowerowym, którego jestem stałym gościem wyczytałem, że w naszych przedziałach cenowych (dla dziewczyny ok 1000, dla mnie 1500) dobrym wyborem będzie odpowiednio Romet Gazela 2.0 i Romet Wagant 4.0. Znalazłem na alledrogo oferty których ceny były sporo niższe od tych katalogowych. Dopiero po dłuższym zastanowieniu zauważyłem, że oba te romety z aukcji mają w nazwie "ltd". Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jaka jest różnica między standardowymi rometami a tymi ltd? Widziałem że rozmiary ram są inne... No i czy w tych przedziałach byłyby to dobre zakupy?
Pytanie
Gość Łukasz
Cześć wszystkim!
Szukałem roweru trekingowego dla siebie i dla mojej dziewczyny.
Na forum rowerowym, którego jestem stałym gościem wyczytałem, że w naszych przedziałach cenowych (dla dziewczyny ok 1000, dla mnie 1500) dobrym wyborem będzie odpowiednio Romet Gazela 2.0 i Romet Wagant 4.0. Znalazłem na alledrogo oferty których ceny były sporo niższe od tych katalogowych. Dopiero po dłuższym zastanowieniu zauważyłem, że oba te romety z aukcji mają w nazwie "ltd". Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jaka jest różnica między standardowymi rometami a tymi ltd? Widziałem że rozmiary ram są inne... No i czy w tych przedziałach byłyby to dobre zakupy?
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź
Łukasz
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.