Skocz do zawartości

[rower] Kross level A2 czy Kross level B2 ?

hawk41

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie, który wybrać ? Kross level A2 2013 26er czy Kross level B2 2013 29er ? Mój wzrost to 190cm waga 75kg. Oba w cenie 1300 zł. Rower będzie używany na trasy mieszane las-asfalt (wiekszość w lesie).

Napisano

29 ma mniejszą zwrotność i mniejsze przyspieszenie, ale zalety płynące z tego rozwiązania rekompensują te wady z naddatkiem. Zdecydowanie brałbym B2.

Napisano

Będąc właścicielem dokładnie tego samego roweru, uważam, że warto chociażby ze względu na cenę. Ja swojego wytargowałem za 1750, takźe ta cena jest bardzo atrakcyjna. W takiej cenie to bardzo dobry rower, możesz brać o ile Ci rozmiar pasuje :P rower przyszłościowy to nie jest, ale jak ktoś nie wamagań sięgających wysokich grup osprzętu to da radę.

Napisano

Będąc właścicielem dokładnie tego samego roweru, uważam, że warto chociażby ze względu na cenę. Ja swojego wytargowałem za 1750, takźe ta cena jest bardzo atrakcyjna. W takiej cenie to bardzo dobry rower, możesz brać o ile Ci rozmiar pasuje  :P rower przyszłościowy to nie jest, ale jak ktoś nie wamagań sięgających wysokich grup osprzętu to da radę. 

Napisałem do sprzedawcy i odpisał, że gwarancje może podbić ale paragonu wystawić nie może bo ma go z jakiegoś programu lojalnościowego, czy w takim wypadku gwarancja będzie ważna w razie ewentualnych uszkodzeń ? Cena kusi ale boję się, że zostane bez gwarancji .. 

Napisano

Nie wiem jak z gwarancją, ale jeśli chodzi o różnicę  w opisach, to norma. Nawet w salonie często rower ma inne komponenty niż na stronie producenta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...