matimi Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam co sadzicie o feldze SUN RIMS MAMMOTH? Czy sprawdzi mi sie trialu po założeniu na tyl? piszcie co wiecie:) serdeczne pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel9016 Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 mam te obrecze z przodu i z tylu od roku noi powiem ci ze sa bardzo dobre wkurzajaca jest latwo schodzaca anoda bo po miesiacu uzytkowania moja magura ja "zjadla".fajne sa wysokie scianki latwo sie dzieki temu reguluje i stosuje hamulce.z przodu to ta obrecz darade na luzie a z tylu to powinna tez,ale po roku mam juz 2 wgnioty sa mocno wyczuwane pod palcami ale chyba dzieki tej wyoskiej sciance wogole nie czuje zadnego szarpania ani niczego podobnego na klamce a klocki sa ustawione tak okolo na srodku.podsumowujac calkiem dobra obrecz jak za te kase .a powiedz jeszcze jaki hamulec chcesz stosowac na niej.aha jeszcze jedno mialem je na szprychach sapim leader black czy jakos tak one sie nazywaja ,zaplecione na 3 krzyze i bardzo ciezko lapaly centre pancerne kola .szkoda ze teraz mamuty nie maja takiego paska na srodku :glare: takiego miedzy szprychami bo w te rowki latwo nalazi brud i trzeba czyscic patyczkami do uszu po kazdej wizycie na dercie no ale coz .. ,nic nie jest doskonale w trialu jak nie bedziesz stosowal ultra niskiego cisnienia powinna dac rade obrecz stosowalem w dosc lekkim FR i DH czasami dirt. sory ze tak troche dziwnie i troche niejasno to opisalem ale brubowalem ci wszystko o tej obreczy napisac i opisac kiedys robilem foty przezutki nie wiem po co ale zalacze obrazki to zobaczysz o jakich rowkach mowilem i zobaczysz jak wyglada ta zzarta anoda pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimi Napisano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 spoko spoko:) troszke juz sie orientuje z tymi rowerumi.wiem o jaki pasek chodzi:) o prosze tu widziałem:) http://www.allegro.pl/item115650236_nowe_o...ms_mammoth.html a hampelek oczywiscie magura hs33: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.