Skocz do zawartości

[Sun rims]czy zda egzamin?

matimi

Rekomendowane odpowiedzi

mam te obrecze z przodu i z tylu od roku noi powiem ci ze sa bardzo dobre :P wkurzajaca jest latwo schodzaca anoda bo po miesiacu uzytkowania moja magura ja "zjadla".fajne sa wysokie scianki latwo sie dzieki temu reguluje i stosuje hamulce.z przodu to ta obrecz darade na luzie a z tylu to powinna tez,ale po roku mam juz 2 wgnioty :P sa mocno wyczuwane pod palcami ale chyba dzieki tej wyoskiej sciance wogole nie czuje zadnego szarpania ani niczego podobnego na klamce a klocki sa ustawione tak okolo na srodku.podsumowujac calkiem dobra obrecz jak za te kase .a powiedz jeszcze jaki hamulec chcesz stosowac na niej.aha jeszcze jedno mialem je na szprychach sapim leader black czy jakos tak one sie nazywaja ,zaplecione na 3 krzyze i bardzo ciezko lapaly centre pancerne kola .szkoda ze teraz mamuty nie maja takiego paska na srodku :glare: takiego miedzy szprychami bo w te rowki latwo nalazi brud i trzeba czyscic patyczkami do uszu :) po kazdej wizycie na dercie no ale coz .. ,nic nie jest doskonale :P w trialu jak nie bedziesz stosowal ultra niskiego cisnienia powinna dac rade :P obrecz stosowalem w dosc lekkim FR i DH czasami dirt.

sory ze tak troche dziwnie i troche niejasno to opisalem ale brubowalem ci wszystko o tej obreczy napisac i opisac :)

kiedys robilem foty przezutki nie wiem po co ale zalacze obrazki to zobaczysz o jakich rowkach mowilem i zobaczysz jak wyglada ta zzarta anoda

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...