rkopec16 Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Witam, posiadam elementy zestawu na zdjęciach, nowe. Chcę za wszystko 50zł z wysyłką poleconym sam popychacz z plastikiem to koszt 42zł..
elton29 Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 A nic więcej nie masz, potrzebuję końcówkę do skrócenia przewodu, klocki hamulcowe, śruby do klocków wszystko do Elixir R
rkopec16 Napisano 4 Marca 2015 Autor Napisano 4 Marca 2015 posiadam tylko to co na zdjęciu niestety, zamiast śruby do klocków mógłbym dać zawleczkę
elton29 Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 No niby można ale po jakimś czasie się wyrobi gwint w zacisku i już śruby nie zamontuję choć w m596 i m615 miałem tylko zawleczki... A powiedz mi czy ten zestaw mi pomoże, ten bolec mi wypada z tłoczka, jak wygnę klamkę w drugą stronę to wyłazi, bolec do wymiany czy cały tłoczek?? To jest już sztywna cena, nic nie opuścisz??
rkopec16 Napisano 5 Marca 2015 Autor Napisano 5 Marca 2015 jeśli klamka wypada to powinno pomóc w znacznym stopniu, tak mi się wydaje. mogę zrobić wysyłkę poleconym w cenie
Mod Team mrmorty Napisano 6 Marca 2015 Mod Team Napisano 6 Marca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.