lukasz1086 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witam Składam rower do FR i mam dylemat jaki amortyzator kupić. Aktualnie mam na oku: Duro 130mm (nowy za 350zł) RST HI5 (w bdb stanie za 200zł) Marzocchi bomber z1 drop off 3 (2004r za 300zł) Rower będzie na ramie NS CORE 2009. Rock Shox TORA SL 130mm Czekam również na wasze propozycje amortyzatora dla osoby zaczynającej FR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan91 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Jeździłem kiedyś na duro i jest to do tej pory najgorszy amortyzator z jakim miałem do czynienia. Trudno powiedzieć co w nim najbardziej mi nie pasowało bo nie znalazłbym żadnej pozytywnej cechy tego amorka. Teraz już dałem sobie spokój z jazdami typu dirt, ale jak na moje oko 130mm skoku to jak na FR strasznie mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.