mihaurs2 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Hej, proszę o drobną pomoc, kolega ma na sprzedaż szosę trek, przebywa obecnie za granicą, rower jest oddalony ode mnie 150km i mam go jechać obejrzeć. Cena to około 1100zł, na bank to alu z karbonowym widelcem i na osprzęcie sora. Pytanie brzmi czy ktoś z Was kojarzy jaki to model i rocznik treka, bo poza stanem technicznym to będzie pewna wykładnia ceny. Z góry dziękują za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 http://cycleacrossusa.blogspot.com/p/what-we-will-bring.html Bike: Trek 1000 FRAMESETSize: 56cmFrame: Alpha SL AluminumFork: Bontrager CarbonWHEELSWheels: Alloy hubs; Alex alloy rims w/eyeletsTires: Michelin Lithion, 700x23 to start with. Changed to Bontrager Race Lite Hardcase after 20 daysTubes: Continental Quality Road Inner Tube Presta 42mm 700x18-25DRIVETRAINShifters: Shimano Sora STI, 8 speedFront Derailleur:Shimano 2203Rear Derailleur:Shimano TiagraCrank: Bontrager Sport Cassette: SRAM 850 12-26, 8 speedPedals: Shimano (Not sure which type)COMPONENTSSaddle: Bontrager Race Basic LuxSeat Post: Bontrager CarbonHandlebars: Bontrager Sport, 26.0mmStem: Bontrager Select, 17 degreeHeadset: Aheadset Slimstak w/semi-cartridge bearings, sealedBrakeset: Alloy dual pivot w/Shimano Sora STI levers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 WOW, ale szybko, dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Google power Wg mnie drogo troche za 8 rzędów. Ma już swoje lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Kupione za 800. Stan ogólny niezły, trochę rys od przechowywania byle jak. Nalot korozji na nakretkach ale to drobiazgi. Jestem zadowolony. Pierwsza szosa, rozmiar za duża, ale na pierwszy sezon sporadycznych wypadów raz w tygodniu będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Odświeżę kotlecika Rower dobrze mi służy, zrobione już 1500km, założyłem grupę 105 10s Kiera i mostek fsa, nowa owijka bontragera. Siodelko mniej kanapowe i sztyca bez offsetu jedzie już do mnie. Opony wymieniłem na Michelin pro3 race bo była promo w sklepie po 89zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.