Wajrus Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Witam posiadam od jakiś hmm 3lat Gianta Revela 3 na ramie 18 ze standardowym wyposażeniem. I tu chciałem prosić was o radę ,gdyż zastanawiam się nad kupnem nowego roweru typowo do Dh i nie wiem czy warto inwestować jeszcze w ten rower?Jest w świetnym stanie gdyż dbam o niego jak o dziecko ale katuje go na trasach leśnych.Jeszcze ten rok na nim spędzę na pewno ale czy spędzić go ulepszając ten czy odkładać już na nowy wypasiony dh?
beskid Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Revel to HT i to też nie specjalnie wyposażony i tu pójść w kierunku DH się nie da. Lepiej składać na to co chcesz. Jaki masz potencjalny budżet na tą maszynę do "grawitacji"??
Wajrus Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Na tym chce się jeszcze dobrze podszkolić ile mogę,byle się nie zabić,głównie używam go do xc nie przesadzam. A na nową maszynę nie mniej jak 15tys. Choć z tej i mógł bym coś do nowego wyciągać choć nie wiem czy składanie ma sens.
beskid Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Słowo "podszkolić" jest sporo na wyrost. Na razie masz niskich lotów HT a przesiadka na pełne zawieszenie w tym sprzęt już typowo na zjazd to "galaktyczna" różnica. Kupisz coś takiego i będziesz się musiał uczyć na tym jazdy.
Wajrus Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Nie no tego że na rowerze z pełnym amorem śmiga się inaczej to już dobrze wiem bo miałem okazje pośmigać na tego typu sprzęcie Chyba że lepiej zgonić ten jeszcze w tym roku i kupić jakąś używkę? Na razie nie śmierdzę groszem dla tego wolał bym coś z tym podziałać a nowy kupować własnie podczas zimowych wyprzedarzy itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.