Skocz do zawartości

[rower]Giant Revel 3

Wajrus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam posiadam od jakiś hmm 3lat Gianta Revela 3 na ramie 18 ze standardowym wyposażeniem. I tu chciałem prosić was o radę ,gdyż zastanawiam się nad kupnem nowego roweru typowo do Dh i nie wiem czy warto inwestować jeszcze w ten rower?
Jest w świetnym stanie gdyż dbam o niego jak o dziecko ale katuje go na trasach leśnych.Jeszcze ten rok na nim spędzę na pewno ale czy spędzić go ulepszając ten czy odkładać już na nowy wypasiony dh?

Napisano

Revel to HT i to też nie specjalnie wyposażony i tu pójść w kierunku DH się nie da. Lepiej składać na to co chcesz.

Jaki masz potencjalny budżet na tą maszynę do "grawitacji"??

Napisano

Na tym chce się jeszcze dobrze podszkolić ile mogę,byle się nie zabić,głównie używam go do xc nie przesadzam. A na nową maszynę nie mniej jak 15tys. Choć z tej i mógł bym coś do nowego wyciągać choć nie wiem czy składanie ma sens.

Napisano

Słowo "podszkolić" jest sporo na wyrost. Na razie masz niskich lotów HT a przesiadka na pełne zawieszenie w tym sprzęt już typowo na zjazd to "galaktyczna" różnica. Kupisz coś takiego i będziesz się musiał uczyć na tym jazdy.

Napisano

Nie no tego że na rowerze z pełnym amorem śmiga się inaczej to już dobrze wiem bo miałem okazje pośmigać na tego typu sprzęcie :) Chyba że lepiej zgonić ten jeszcze w tym roku i kupić jakąś używkę? Na razie nie śmierdzę groszem dla tego wolał bym coś z tym podziałać a nowy kupować własnie podczas zimowych wyprzedarzy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...