eskejp Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Czesc, ostatnio zastanawiam sie nad zakupem hybrydy, do jazdy do pracy, oraz ogolnie, po miescie. Bardzo podoba mi sie badboy1 design, kolorystyka typ napedu. Problem w tym, ze nie moge go nigdzie znalezc. W zadnym sklepie internetowym nie ma tego modelu, sa bb2, 3, 4, ale nie ma 1. Da sie gdzies zakupic ten model? Chcialbym rowniez wiecej info o nim, rowniez jezeli ktos moglby polecic mi moze cos innego. Mam na mysli szybki rower do jazdy 80%po asfalcie, ale nie typowo szosowy. Mysle rowniez o specialized langster, ale caly czas sie zastanawiam.
dawid Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 http://www.cannondalebikes.pl/rowery/2015-2015-trekking-urban/urban/bad-boy/bad-boy-1jak poszukasz sklep który sprzedaje Canonda w Twojej okolicy i napiszesz ze chcesz ten model to na pewno Ci go ściągną pewnie jeszcze utargujesz cene
rodszyld69 Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 rowniez jezeli ktos moglby polecic mi moze cos innego Canyon
meridian Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Miałem CHBoardmana Hybrid Team oraz Treka 7.7 FX. Teraz ujeżdżam Cannoda Bad Boy 4 model 2013 i według mnie jest najfajniejszy z tej trójcy i najbardziej mi się podoba. Do jazdy po mieście kapitalny, Bad Boy 1 to inna półka... zacny wybór. W ogóle przy lefty reszta rowerów wygląda bladziej. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.