Venec Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Poszukuję warsztatu w Warszawie który by się podjął naprostowania tylnych haków (oraz haka przerzutki przy okazji) w stalowej ramie (Romet Sport). Próbowałem je prostować metodą chałupniczą (imadło i jechane) ale nadal nie jest to coś co by mi odpowiadało. Gdybyście podali też orientacyjną cenę takiej usługi to byłoby w ogóle miód malyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Nie wiem kto może to zrobić w Warszawie ale znam lepszą metodę chałupniczą niż imadło i do tego za grosze (no dobra parę złotych) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dzięki! Dumałem nad czymś takim patrząc na te prostownice Park Toola. Jak nie znajdę warsztatu (a znajdę ciupkę czasu) to coś takiego właśnie trzeba będzie zmontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Spoko Te same pręty można wykorzystać do prostowania haka w stalowej ramie, przy alu tania stal w prętach gnie się, w stalówkach powinna wytrzymać także ma się dwa ghetto narzędzia w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.