Venec Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Poszukuję warsztatu w Warszawie który by się podjął naprostowania tylnych haków (oraz haka przerzutki przy okazji) w stalowej ramie (Romet Sport). Próbowałem je prostować metodą chałupniczą (imadło i jechane) ale nadal nie jest to coś co by mi odpowiadało. Gdybyście podali też orientacyjną cenę takiej usługi to byłoby w ogóle miód malyna
BikerLight Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Nie wiem kto może to zrobić w Warszawie ale znam lepszą metodę chałupniczą niż imadło i do tego za grosze (no dobra parę złotych) :
Venec Napisano 7 Lutego 2015 Autor Napisano 7 Lutego 2015 Dzięki! Dumałem nad czymś takim patrząc na te prostownice Park Toola. Jak nie znajdę warsztatu (a znajdę ciupkę czasu) to coś takiego właśnie trzeba będzie zmontować
BikerLight Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Spoko Te same pręty można wykorzystać do prostowania haka w stalowej ramie, przy alu tania stal w prętach gnie się, w stalówkach powinna wytrzymać także ma się dwa ghetto narzędzia w jednym
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.