Skocz do zawartości

[allegro] wysyłka opon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chcę wystawić na allegro oponki drutowane, tylko nie wiem jak je wysłać/zapakować i ile ma kosztować wysyłka, bo toto ma dziwny gabaryt. Może ma ktoś doświadczenie, żeby podpowiedzieć?

Napisano

Drutówki da się ładnie zakręcić , tak że mieszczą sie w gabarycie A .

Robisz z nich cyfrę 8 i składasz na pół ,.Ja wysyłałem ekonomiczną paczką i zapłaciłem 11zł.

Pozdrawiam

Napisano

Zamawiał ktoś z forumowiczów drutówki wraz z innymi częściami/akcesoriami   ? Jak wtedy wtedy wygląda kwestia wysyłki ?

Napisano

Zależy od wagi, ale albo kurier drożej albo opony zwinięte w ósemkę. Ja zawijałem koła i opony w czarną folię, bez problemu dochodzą do odbiorcy.

Napisano

Kupowałem drutówkę na Alledrogo i przy wysyłce do paczkomatu dostałem oponę nie wykręconą w żaden dziwny sposób ;) Całym jej opakowaniem było kilka zwojów folii strecz.

• Mod Team
Napisano

Drutówki da się ładnie zakręcić , tak że mieszczą sie w gabarycie A .

Robisz z nich cyfrę 8 i składasz na pół ,.Ja wysyłałem ekonomiczną paczką i zapłaciłem 11zł.

Pozdrawiam

A tu praktycznie pokazane jak takie składanie drutówki wykonać.

http://youtu.be/ndMfLHG0T3U

Robiłem tak wiele razy, bez problemów...

Szacunek...

I.

• 3 miesiące temu...
Napisano

byłbym trochę niezadowolony gdybym dostał paczkę ze złożoną oponą. Z ebay'a przychodzą zawsze w pełnowymiarowym kartonie.

edit.

post z lutego wykopałeś... odbiorca opony dojechał już na niej pewnie do australii  

• Mod Team
Napisano
Robiłem tak wiele razy, bez problemów...

Grubasa rzędu 2,2-2,3" też się tak da?

Nie zauważyłem że podłączyłem się do spleśniałego ze starości tematu. :icon_redface:

Napisano

Ja dostałem Big Apple 28x2.35 upchnięte byle jak. Krew mnie zalała, ale na szczęście bez skutków ubocznych, bo na kole ułożyła się właściwie.

• Mod Team
Napisano

Grubasa rzędu 2,2-2,3" też się tak da?

Nie zauważyłem że podłączyłem się do spleśniałego ze starości tematu. :icon_redface:

LOL!!! Górnik :P

2.3 to grubas? Wolne żarty... Ja w taki sposób zwijałem 29x3 cala :)

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...