Petterz Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Witam,Próbuje sie dowiedzieć jak sie nazywa takie cuś co jest tutaj by nie rysowac ramy po przez łańcuch:Można to zrobić sobie z jakiejś gąbki czy można kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Osłona neoplanowa na ramę , można zrobić z starej dętki , opony , można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petterz Napisano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 @@@grzechu2410,dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Osłona neoplanowa na ramę , można zrobić z starej dętki , opony , można kupićChyba neoprenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 bierzesz dętkę, zaczynasz owijać od strony koła, zasadą pół na pół- pół dętki ma zachodzić na wcześniejszy oplot, pół leży na ramie, kończysz za korbą, spinasz zipem, trytytką, etc..wygląda to stylowo, dość ładnie, łatwe do wykonaniasą jeszcze metody wycięcia kawałka opony (wygląda tescowo)kupić osłonę neoprenowąalbo tak zwaną płetwę rekina, rybią płetwę, jak zwał tak zwał, dostępne w formie naciąganej gumy, albo po prostu twardej przezroczystej nakrętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Albo po prostu owinąć taśmą izolacyjną Kiedyś do tego używałem również taśmy naprawczej. Idzie też kupić na necie takie nalepki aby zabezpieczyć ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Ale z tego co ja wiedze to singiel, i nie jest tam nic potrzebne. Chyba ze ten rower to tylko pokazowe zdjęcie ja sam mam osłonę ze starej opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi