parmenides Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Zmęczyłeś się przy tętnie 195? No weź nie bądź mientki... ... Żartuję. Byłoby dziwne, gdybyś się nie zmęczył. Ja to już tyle nie osiągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Bardziej się zasapałem heh. Wydaje mi się, że to kwestia kondycji organizmu. Niestety codziennnie pracuje i nie sypiam za dużo więc chciałbym to jakoś ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 no, wszyscy inni co jeżdżą to nie pracują tylko wypoczywają. tylko czemu nie jeździmy w Omega Pharma albo w Sky :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nie napisałem przecież, że ludzie się tu opier***** Ale spoko, dzisiaj było znacznie lepiej. Podjazdy zaliczone, wprawdzie baton proteinowy był a więc to może i cukier swoje zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tylkoNiedzielny Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ponadto jak ktoś ma jakiekolwiek obawy o pracę serca to niech sobie zrobi to badanie, skierowanie powinien wypisać kardiolog jak się mu powie że jeździ się na rowerze 100km+ co drugi dzień. Jak nie da skierowania to 150 zł w tym wypadku jest dobrą inwestycją. Wiesz coś więcej jak wydębić takie skierowanie? Chętnie bym spróbował, ale trzeba to jakoś ładnie uargumentować. Obawiam się, że znudzony lekarz powie mi coś w stylu "jak tyle jeździsz to jest wszystko w porządku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja za każdym razem idę do lekarza i mówię że rocznie przejeżdżam dużo kilometrów na rowerze w górach i słyszałem że ludzie mają ukryte choroby serca i umierają od tego (ostatnio na zawodach w Poznaniu sprawny mężczyzna umarł na niewydolność serca) i proszę o kompleksowe badania w kierunku wysiłku długotrwałego. Zawsze wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kiedyś jak poszedłem po skierowanie do rodzinnego to był ambitny i sam zrobił mi EKG, po jakiejś tam próbie wysiłkowej zrobił EKG jeszcze raz po czym stwierdził, że wszystko jest OK. Ale jak mu pomarudziłem, to skierowanie w końcu dał Teraz chcę się zapisać prywatnie bo te 150 zł to nie majątek, a nie chce mi się iść się prosić kolejny raz. Druga sprawa, że prywatnie czeka się chyba 2 miesiące na wizytę, a z NFZ jeszcze dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 · Ukryte przez anarchy, 5 Marca 2015 - OT Ukryte przez anarchy, 5 Marca 2015 - OT Panowie a co dokładnie wchodzi w zakres takich badań ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.