KrossWro Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Hej. Zbliża się nowy sezon rowerowy i planuję parę wycieczek w tym roku np. do Karpacza czy Szklarskiej oczywiście jeżeli się trafią fajne to więcej fajnych wypadów. Szukam chętnych do takich wycieczek dziewczyn , facetów . Jazda raczej mało agresywne mtb no chyba, że trafi się jakiś wariat to z miłą chęcią. Pisać, może się coś uda zgrać już niedługo.
mrnobody Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Ja na raZie musze zacząć jezdzić więc długie trasy odpadają. Za jakiś miesiąc badź dwa jak się rozjezdze to chętnie.
djlinux Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 Też byłbym zainteresowany jazdą z kimś za miasto. Póki co śmigam na północ od Wrocławia (okolice Miłocina, i ciut dalej pod Trzebnice) i z powrotem na wysłużonym mocno przeciętnym rowerze górskim. Chętnie bym się z kimś przejechał na dystansie ~30km (mogę zaproponować jakąś trasę), a później można coś planować dalej. Docelowo chciałbym w okolicach wakacji przejechać się po Sudetach rowerem (rower w pociąg) a później nakręcić te kilkadziesiąt km po widokowej trasie
przemek_a Napisano 4 Czerwca 2015 Napisano 4 Czerwca 2015 Są juz planowane jakieś trasy? Ja również jestem chętny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.