Skocz do zawartości

[Opony] bontrager LT3 26x2 co w zamian?

krawiol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam muszę już powoli wymienić oponę tylną. Chciałbym kupić taką samą jak jest fabrycznie czyli bontragera LT3. Jeździ mi się na nich dobrze dlatego nie palę się by zmieniać coś co jest ok. jednak nigdzie nie da się jej dostać. Jeżeli nie uda mi się jej kupić trzeba będzie zmieniać na inny model. Teren w jakim jeżdżę to 50% asfalt, pozostałe 50% to teren w każdych warunkach (lasy, górki, hałdy, góry w błocie, deszczu, śniegu ...) co możecie polecić w zamian za niedostępnego bontragera? pragnę zaznaczyć iż nie specjalnie chciałbym zmieniać rozmiar, jak już wspomniałem to co jest jest ok. na koniec pytanie. Jeżeli nie uda się dostać tego co chcę to lepiej zmieniać obie opony czy tylko zużytą?

• Mod Team
Napisano

Aaaa tam odrazu nie ma...

http://www.tritoncycles.co.uk/components-c9/tyres-c125/bontrager-lt3-26-tyre-p6441/s13796?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=bontrager-lt3-26-quot-tyre-size-26-x-2-00-429065&utm_campaign=product%2Blisting%2Bads&gclid=CJ6Km5ePzcMCFUzMtAod9HYA7Q

Akuratnie to najtańsza wersja w UK.

A poza tym to faktycznie niegłupia oponka. Mam taką na przodzie w wersji 700x38c do przełajkowania.

Szacunek...

I.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...