TOMEK1997 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie wiem dokładnie gdzie tu mogę to wstawić w razie czego proszę o przeniesienie tematu. Mam na sprzedaż: Rower Rower Merida Extreme 901 Full aluminium 7005 DESIGNET AND ENGIEERED BY MERIDA Opony : Michelin Pro Race Stan używany: Lekko porysowany I moje pytanko ile orientacyjnie mogę za niego dostać pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dasz jakieś zdj? Bo bez nich to trochę trudno ocenić stan itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMEK1997 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 tylko 2 zjęcia mogę wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMEK1997 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ok chyba będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.