Calypsett Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Co możecie powiedzieć o tej przerzutce? Jeździ ktoś na niej? Jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrackan Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Hmm... sam nie miałem tej przerzutki, ale może lepiej powiedzieć, że to przednia Shimano Tourney z lat 2003-2006... niewiele osób kojarzy sprzęt po nazwach fabrycznych... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypsett Napisano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Sama przerzutka nawet nie jest oznakowana, a powinnien przynajmniej widnieć na niej napis Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dajcie foto, bo chyba taką miałem - jeśli to ta o której myśle to srednio bym ją polecał - mi stosunkowo szybko pękła, powykrzywial się ten wózek i ogólnie średnio z jakością wykonania - a z drugiej strony zawsze można ja było przy pomocy rąk albo kombinerek zmusić do współpracy. Proponuje mimo to zainwestować w coś konkretnego, bo ta przerzutka niewiele różni się od sisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypsett Napisano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dajcie foto, bo chyba taką miałem - jeśli to ta o której myśle to srednio bym ją polecał - mi stosunkowo szybko pękła, powykrzywial się ten wózek i ogólnie średnio z jakością wykonania - a z drugiej strony zawsze można ja było przy pomocy rąk albo kombinerek zmusić do współpracy. Proponuje mimo to zainwestować w coś konkretnego, bo ta przerzutka niewiele różni się od sisa. Też musiałem ją doginać, a poza tym trochę nie dochodzi przy przerzucaniu z jedynki na dwójkę, ale wystarczy bardziej przesunąć manetkę i wskakuje. Do tego już się przyzwycziłem. Opróćz tego nie miałem z nią żadnych problemów. Na pewno nie jest sprzęt z wysokiej półki, ale da się jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrackan Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 http://cycle.shimano-eu.com/media/images/c...69830541141.jpg Takie cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypsett Napisano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Prowadnik w mojej przerzutce nie jest polakierowany na czarno, ma kolor stali oraz jak już wspominałem brak napisu Shimano. Nazwę zaczerpnąłem z parametrów roweru ... Zadałem to pytanie tylko orientacyjnie, a nóż ktoś kojarzy ten sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.