Skocz do zawartości

[Przerzutka przód] Shimano FD - TZ31 DNP

Calypsett

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie foto, bo chyba taką miałem - jeśli to ta o której myśle to srednio bym ją polecał - mi stosunkowo szybko pękła, powykrzywial się ten wózek i ogólnie średnio z jakością wykonania - a z drugiej strony zawsze można ja było przy pomocy rąk albo kombinerek zmusić do współpracy. Proponuje mimo to zainwestować w coś konkretnego, bo ta przerzutka niewiele różni się od sisa.

Dajcie foto, bo chyba taką miałem - jeśli to ta o której myśle to srednio bym ją polecał - mi stosunkowo szybko pękła, powykrzywial się ten wózek i ogólnie średnio z jakością wykonania - a z drugiej strony zawsze można ja było przy pomocy rąk albo kombinerek zmusić do współpracy. Proponuje mimo to zainwestować w coś konkretnego, bo ta przerzutka niewiele różni się od sisa.

Też musiałem ją doginać, a poza tym trochę nie dochodzi przy przerzucaniu z jedynki na dwójkę, ale wystarczy bardziej przesunąć manetkę i wskakuje. Do tego już się przyzwycziłem. Opróćz tego nie miałem z nią żadnych problemów. Na pewno nie jest sprzęt z wysokiej półki, ale da się jeździć.

Prowadnik w mojej przerzutce nie jest polakierowany na czarno, ma kolor stali oraz jak już wspominałem brak napisu Shimano.

Nazwę zaczerpnąłem z parametrów roweru ...

Zadałem to pytanie tylko orientacyjnie, a nóż ktoś kojarzy ten sprzęt. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...