lukeps Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Poszukuję do zintegrowanej sztycy nakładkę, maszt, komin (różnie mówią)Bontrager ma w swojej ofercie i chyba będę zmuszony do zakupu ale może Wy coś znacie?Fajnie by było jak by była widoczna struktura karbonu (oczywiście nie jest to priorytet)Jedyne jakie znalazłem oprócz Bontragera to jeszcze Ritchey ale tylko taka nakładeczka.Wiem, że Uno też coś takiego miało w ofercie ale za chiny nie mogę znaleźć.Liczę na Waszą pomoc i z góry za nią dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 zależy jaki Masz budżet. znaleźć można od zwykłych chińczyków do mcfk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeps Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Budżet nie gra roli. Ma wyglądać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Skoro nie gra roli: http://smud-carbon.eu/index_pol.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Skoro $$ nie grają roli to zamów sobie pod swoje upodobania. Akurat ze Smudą jest trudny kontakt (choć niektórzy mówią, ze jest inaczej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.