dis Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 Mam mały kłopot, ponieważ słyszałem dwie różne wersje tego, ile mam odczekać po spawie ramy.Na końcu postu umieściłem linka ze zdjęciem pokazującym w którym miejscu nastąpiło pęknięcie. Moja rama to produkt Giant'a (Rincon) wykonana z aluminium (proszę się nie sugerować zdjęciem). Spawacz powiedział, że mogę jeździć na niej od razu, natomiast mój kumpel z niedawno otwartego serwisu rowerowego radził abym odczekał miesiąc. Jaka jest wasza opinia na ten temat? LINK -> http://img239.imageshack.us/my.php?image=ramaoy7.jpg
kadargo Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 imho mozesz jezdzic od razu:) bo niby co ma sie wydarzyc w ciagu tego miesiaca?? struktura czasteczkowa na poziomie kwantowym dojdzie do rownowagi i wyrowna swoj potencjal czaso-przestrzenny do otaczajacej go rzeczywistosci WSIADAJ I KORZYSTAJ Z WAKACJI pozdrawiam michal
matimi Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 spaw to spaw. możesz odrazu śmiało wsiadać na rowerek:) z tym że nie wiem czy zbyt długo pokatasz....spaw w takim miejscu pewnie długo nie wytrzyma. pozdrowionka
Przemekc1 Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 dis spytaj się kumpla po co czekać miesiąc, tak dla czystej ciekawości
kadargo Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 i spytaj sie czy jak np. smaruje lancuch to tez czeka z tydzien zeby lepiej sie smar zintegrowal z metalem chlopie wsiadaj na bajka!!! w swietle wyjasnienia kwestii czaso-przestrzennych i bezsensownosci dalszego bicia piany, proponuje zamknac temat pozdrawiam michal
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.