Skocz do zawartości
  • 0

Zabezpioeczenie roweru

Gość Łukasz

Pytanie

Gość Łukasz

Witam wszystkich

Zakupiłem sobie rower Cube Sting 120 29" (model z 2014). Szukam naprawdę dobrego zabezpieczenia roweru. jeżdżę zarówno po mieście jak i w terenie. Przyznam, że moją uwagę zwrócił Abus 6500 X-Plus Granit. Czy ktoś z was korzysta z takiego zabezpieczenia? czy w waszej opinii jest to godne uwagi?

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Może podaj jaki budżet chcesz przeznaczyć na kupno dobrego zabezpieczenia bo ceny będą naprawdę przerożne i uzaleznione od kilku czynników. Wiadomo,że taniej znajdziesz je w dobrych sklepach interentowych z akcesoriami rowerowymi.

Witam wszystkich

Zakupiłem sobie rower Cube Sting 120 29" (model z 2014). Szukam naprawdę dobrego zabezpieczenia roweru. jeżdżę zarówno po mieście jak i w terenie. Przyznam, że moją uwagę zwrócił Abus 6500 X-Plus Granit. Czy ktoś z was korzysta z takiego zabezpieczenia? czy w waszej opinii jest to godne uwagi?

To dobre zabezpieczenie. Używam takiego wraz z podobnym modelem Trelocka i jak na razie dwóch porządnych rowerów trekkingowych nikt spod marketu nie ruszył. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...