almaster Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Witam. W dolnej śrubie od juicy zapiekły mi się dwie podkładki aż w końcu pękły. Gdzie dostanę takie podkładki? W każdym ze śrubami, np. obi, czy to są jakieś specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Spójrz na klocki do V-Brake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dzięki. Delikatnie sobie dzisiaj też ukruszyłem to miejsce w amortyzatorze w które się wkręca zacisk, ale trzyma mocno, więc wierzę że nic się nie stanię Zamówię najtańsze vbrake'i z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSMP Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 pójdź lepiej do castoramy czy sklepu z e srubkami i kub a nie całę hamulce bedziesz kupowąć dla podkładek. Chyba ze ja czegos tu nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Kup klocki do vbrake lub zapytaj czy serwis sklepu ma takowe smieci gdzies w zapasie. Jak dobrze pojdzie to je dostaniesz, za slowo dziekuje i usmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Wydaje mi się, że u mnie się gdzieś takie walają, mógłbym Ci ewentualnie wysłać, ale dopiero za jakieś dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 O, super, dzięki! Piszę pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Albo http://www.bikecenter.pl/p13867,avid-zestaw-srub-i-podkladek-do-zacisku-hamulca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Trochę drogo ale dzięki! Poczekam na krzych0, jeśli jednak nie będę miał, wtedy przejadę się do serwisu rowerowego, a jeśli nie, to kupię vbrake'i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi