DamianYukon Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 Witam szukam osób z cz-wy lub okolic które chcą pojezdzic na rowerach i nie maja z kim(tak jak ja obecnie)...
Jogus Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 hej ja jestem z częstochowy i tak jak ty nie mam z kim jezdzic ale u mnie tez jest problem z rowerem wiec na dluzsza jazde niestety nie jestem przygotowany(czesci z drodze)wiec jak ustalisz jakas trase i beda ludzie chcetni to moge sie wybrac. pozdrawiam
DamianYukon Napisano 18 Lipca 2006 Autor Napisano 18 Lipca 2006 a kiedy dojda ci czesci? no ja bym proponowal trase orlich gniazd..
Jogus Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 tnz powiem tak, jechac moge w kazdej chwili podokrecam co tam lata i moge jechac a co do czesci to jeszcze troche to potrwa, podam rower do wieczorka zrobi co trzeba i moge jechac a jesli juz cos to termin jakos teraz w tym tyg, lub dopiero na poczatku sierpnia bo w nastepnym tyg mam robote na druga zmiane. pozdrawiam
DamianYukon Napisano 18 Lipca 2006 Autor Napisano 18 Lipca 2006 no ale ja bym zebral jeszcze jakis ludzi z czestochowy zeby jechac w wiekszej grupie no nie?a w jakim wieku jestes?ja 18..
Jogus Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 nie no jasne zawsze lepiej jechac w wiekszej grupie a pozatym ja dopiero zaczynam jazde na rowerze wiec doswiadczeniem nie zablysne btw. tez mam 18 lat wiec mozna by zalozyc nowy topic w dziale wycieczki i zbierac ludzi pozdrawiam
DamianYukon Napisano 18 Lipca 2006 Autor Napisano 18 Lipca 2006 no wypadaloby zalozyc moze bylo by jakies wieksze zainteresowanie.. bo jak na razie nie ma tu duzego ruchu.. :035:
MrJ Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 Ja jezdem z Cz-wy (dokładnie ze StradomCity ) i bym się pisał z chęcią na jakiś wyjazd, ale na razie mam rower w rozkładzie, więc najwcześniej na przyszły tydzień - napiszcie, ile ewentualnie chcecie km zrobić, dokąd jechać, na jak długo itp - na pewno coś się skręci. PS A myślałem, że tylko ja mam taki problem, że nie ma z kim jeździć - czy to widok Świętej Wieży tak rozleniwia, czy co? PS2 Ja mam 22 lata, mogę podać ciekawe trasy od mniej więcej 40 do nawet ponad 90 km, tak po drodze, jak i po wertepach, więc się określcie. PS3 Przez partę dni może mnie nie być na forum, więc czekajcie cierpliwie... hehe
czArny_777 Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 A Myszków też sie liczy?? Studiuje w cze-wie iwec tez tam bywam. Tylko rowereq bede mial dopiero na poczatku sierpnia... Lat 20 Oczywiście jak tylko kupie rower to sie pisze
DamianYukon Napisano 19 Lipca 2006 Autor Napisano 19 Lipca 2006 MrJ- no to trzeba cos skrecic:) jakas wycieczke.W sumie km nie robia chyba problemow??moge jechac 50 jak i 100km na jeden dzien jak i na kilka.To wez podrzuc jakies ciekawe propozycje tras:) p.s-Myszków oczywiscie tez moze byc:)
Blue Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 W zwiazku ze to zwiazane z czestochową mieszka ktos was blisko jasnej góry?;p W miare blisko domu pielgrzyma? Bo jade na pielgrzymke a te debile tam nie maja zadnego miejsca gdzie mozna rower zostawic bezpiecznie! Jedyny pomysl to przemycic jako bagaż podręczny do pokoju, ale nie mam torb, chyba ze ktos ma torbe na rower pożyczyć?
DamianYukon Napisano 19 Lipca 2006 Autor Napisano 19 Lipca 2006 ja mieszkam okolo niecale 2 km od jasnej gory:)
Paveu Napisano 29 Lipca 2006 Napisano 29 Lipca 2006 Widze ze sie nagle zrobily 2 tematy czestochowskie Dobra robota Damian Ja z checia pokrece z wami, wiek - wkrotce 18tka , trasy zarowno krotkie jak i 100-ki, z checia poznam nowych bikerow (i bikerki). Wracam do Czewy pod koniec sierpnia, bede gotowy do jazdy co prawda juz po wakacjach ale wciaz sa weekendy Pozdro(wer)
MarcinKowalczyk Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 A moze chcielibyscie sie wybrac do Zaleczanskiego Parku Krajobrazowego?? Ja jestem z wielunia...z moich okolic nikt nie smiga...zaleczanski jest w polowie drogi czestochowa-wielun wiec tam moznaby posmigac...fajne tereny i jaskinie;)
Paveu Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Szukam kogoś na szybkie, 1-2 godzinne jazdy w tygodniu popołudniami. W razie czego prosze o kontakt na gadu: 1432536
Jogus Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 heh chetnie bym z toba pojezdzil ale niestety rozkrecilem juz rower bo mialo byc zimno :| i myslalem ze juz nie pojezdze..... szkoda ze tak pozno w temacie sie odezwales ale za to sezon letni(za rok..) jak najbardziej wskazany pozdrawiam
Paveu Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 Nie gadaj że wierzysz w prognozę pogody Ja tam roweru nie rozkręcam, będę śmigał zimą czasem. Pozdrawiam
Mario090692 Napisano 25 Października 2006 Napisano 25 Października 2006 Ja też jestem z Częstochowy i otwarty na propozycje.
Jogus Napisano 26 Października 2006 Napisano 26 Października 2006 Nie gadaj że wierzysz w prognozę pogody Ja tam roweru nie rozkręcam, będę śmigał zimą czasem. Pozdrawiam heh w prognozy to nie wierze bo ogolnie nie ogladam tv ale rozkrecam rower bo robie prawie calkowita modernizacje sprzetu wiec kiedys trzeba go zaczac a pozatym w tym roku maturka a ze nie moge sie skupic na robieniu zadan jak jest rowerek w calosci bo zawsze myslami jestem gdzie indziej pozdrawiam
Paveu Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Hop hop, pora odświeżyć troche temat o Medalikowie można by wreszcie się gdzieś wybrać! Kto się pisze na wypad gdzieś na Jurę w tym tygodniu?
Gajek16 Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam No ja tez sie dolaczam tylko ja to tylko niestety szosa moje gadu jak cos : 6622450
Tina Napisano 17 Listopada 2007 Napisano 17 Listopada 2007 Widzę, że Panowie od XC... Dirtu tudzież 4X się chyba nie doczekam.. A może jednak ktoś chętny po polatania, a nie pośmigania?? jest tyle fajnych hałd i nie tylko - nic tylko pośmigać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.