maniutek79 Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Witam . Proszę o pomoc , mam problem z przednią piastą novtec A521SB . Kupiłem już złożone koła jak twierdzi i jak widać dopiero złożone i mało jeżdzone. Problem jest taki że po montażu w sztycy i zaciśnięciu blokuje się łożysko, po odposzczeniu zasisku już kręci się lekko. Piasta nie miała śrubki blokującej a druga okazało się że nie była skręcona, po dobraniu śrub i dokręceniu ich problem zastał ten sam. Nie wiem czy przy zaciskaniu bez skręconych śrub" kontrujących" mogłem uszkodzić łożyska. Nie wiem jak to teraz rozebrać żeby stwierdzić co się stało. Czerwone nakrętki po obu stronach obracają się z oporem ale się ani nie rozkręca ani skręca łożyska w piaście. Pozdrawiam forumowiczów.
Root Admin Mieciu Napisano 4 Lutego 2015 Root Admin Napisano 4 Lutego 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.