mojejbabychop Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 WitamPosiadam fuji nevada 1.0 29.Bardzo sobie cenię rower za jego użytkowość na co dzień do poruszania się po mieście zamiast samochodu. Ulica, chodnik, nie straszne krawężniki, jednym słowem super się sprawdza do szybkiego transportu najkrótszą drogą z punktu A do B nie zważając na przeszkody terenowe. Jeżdżę też trasy poza miastem, szutry i las, jednak 80% to asfalt, gdzie przydałaby się bardziej sportowa sylwetka, ciężko złożyć się na takim rowerze. Przełożyłem już podkładki, odwróciłem mostek (w planie są węższe opony), co mogę jeszcze zrobić aby łatwiej było utrzymać prędkość powyżej 30km/h i wygodniej pokonywać trasy (100km) z większą prędkością. Myślałem o kierownicy typu bycze rogi lub po prostu zamontowanie prostopadłych rogów na których mógłbym się pochylić. Czy takie coś ma sens, proszę o porady.
Mod Team Maniak Napisano 3 Lutego 2015 Mod Team Napisano 3 Lutego 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.