Pgaz Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Czy ma znaczenie długość mufy w ramie przy montowaniu suportu (wielowypust) ? Allegro Chcę kupić taką korbę i suport i jak zapytałem o rozmiar uzyskałem odpowiedz ze nie ma to znaczenie !! ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Bo masz podkladki i albo 68mm albo 73mm i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimi Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Bo masz podkladki i albo 68mm albo 73mm i tyle. ten zestaw suportu akurat nie zawiera podkladek dystansowych i jest pod mufe 68 mm tak mi sie przynajmniej wydaje.pozdro:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ale tam masz w aukcji supert i korbe, a jak wiadomo suport dobiera sie do korby, wiec zestaw powinien byc skompletowany dobrze, a co do mufy 68mm to jest aktualnie stanard i raczej w 99.9% przypadkow bedzie sie nadawal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Czy 68 mm to standart nie wiem ,ja mam 73 mm .Wydaje mi się ze długość mufy ma znaczenie .Jesli zamontujesz suport 68 mm do ramy z dł mufy 73 mm nie dokrecisz do końca nakrętki .Tak mi się zdaje bo chciałem zamontować kuzynkowi takie suport i nie nakretka nie chciał sie wkręcić dalej.Czyli ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.