Skocz do zawartości

[Rower] Szukam roweru , kilka znalazłem proszę o opinie

Ychu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , jak w temacie proszę o opinie do następujących rowerków:

-Rambler 2.0

-Rambler 1.0

-Hexagon x1 

-Hexagon x2

-Hexagon x3

Będę wdzięczny za wasze opinie , z rometem chyba nikt nie miał styczności. Wnioskuje po tym że nigdzie w necie nie ma , ale proszę o wasze opinie dotyczące tych rowerków , który jest coś wart , lub jest najlepszy z tych 5 ? Czytałem że ramy Kross-a ostatnio pękają to prawda?

Napisano

800-900 zł . Ma być do jazdy po jakichś górach (bez skakania ,) nie za duże te góry , czasem polne drogi i asfalt. 

Napisano

Ja przerobiłem Hexagona 3 - i powiem szczerze żałuje. Podobno pierwszy rower kupuje się 2 razy - najpierw tani a potem droższy, który spełnia swoje funkcje. Moim zdaniem  lepiej dołożyć i się nie denerwować że coś przestaje działać lub trzeba co chwile regulować.

Ja zmieniłem na Rockridera 8.1 i przepaść jest ogromna - ale to moje subektywne odczucie.

Napisano

Ja przerobiłem Hexagona 3 - i powiem szczerze żałuje. Podobno pierwszy rower kupuje się 2 razy - najpierw tani a potem droższy, który spełnia swoje funkcje. Moim zdaniem  lepiej dołożyć i się nie denerwować że coś przestaje działać lub trzeba co chwile regulować. Ja zmieniłem na Rockridera 8.1 i przepaść jest ogromna - ale to moje subektywne odczucie.

Nie chcę go przerabiać , miałem kilka rowerów i w sumie teraz czytałem i Kross podobno dobry (bo Polski :D) , choć stare ramy niby pękają. W każdym razie nie wiem czy dam radę do lata zebrać więcej. Co do tych które znalazłem jeszcze jakieś zastrzeżenia? Z rometem chyba nikt nie miał styczności bo nigdzie nie mogę znaleźć. Ale jak spiszą się te z wyżej wymienionych? Który z nich będzie najlepszy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...