Browcio Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 Siemka, ostatnio mnie natchnęło że w tym roku sobie pośmigam na rowerze. Zacznijmy od tego, że mam 16 lat i lekko ponad 180cm wzrostu. Mam jakiś szajsowy rower, w który raczej nie warto inwestować. Tak więc zabrałem się za szukanie oczywiście możliwie taniego roweru. Ogólnie ma on służyć do jazdy spokojnej ulica/droga utwardzona-no wiadomo o co chodzi, mieszkam na wsi. Chcę nim po prostu jeździć kilkanaście kilometrów. Znalazłem coś takiego: http://olx.pl/oferta/rama-29er-eurobike-21-CID767-ID70Cjj.html#828f828bcaCzy on ma koła 29 cali? I co myślicie o czymś takim? Ma dwie tarcze co dla mnie duża radość bo z moich doświadczeń to super sprawa. I cena jest niska. Wiadomo nie mam na rower nawet tysiąca złotych ze względu na wiek
Fenthin Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 Czytaj dokładnie. Na samej ramie nie pojeździsz.
Browcio Napisano 2 Lutego 2015 Autor Napisano 2 Lutego 2015 Boże święty... Czytałem to z pięć razy... A innych zawsze się czepiam że czytać nie potrafią. Dzięki proszę o usunięcie bo nie wiem gdzie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.