dawids321 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Czy opłaca się kupić te hamulce ? http://allegro.pl/show_item.php?item=4964744231&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mam 535 już 6 lat i nadal jak nowe bez jakichkolwiek awarii. W tym przypadku są zintegrowane z manetkami ale to już sam musisz ocenić czy to wada czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) Ale wiesz,że zmieniać biegi klamką hamulcową to nic fajnego.? Dozbieraj 190zł i kup SLX 675,WARTO . Lub jesli naprawde ciśnienie masz by było tanio to DEORE 615,są juz za 370zł. Edytowane 2 Lutego 2015 przez topol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) Warto SLX'y jak sporo waży i robi trasy w trudnym terenie. Jak jest inaczej to wystarczają 615-ki Deore a za różnice w cenie kupi sobie manetki. Edytowane 2 Lutego 2015 przez beskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Klamkomanetki w dłuższej perspektywie są droższe niż hamulec i manetka osobno. Jak najdzie chęć albo fanaberia zmiany to niestety trzeba obydwa komponenty zmienić. Zastanów się czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ja również miałem kiedyś podobny problem. Wyszło na to, że odłożyłem więcej pieniędzy i zainwestowałem w hamulce SLX. W następnym sezonie przerzuciłem się na manetki SLX. Zestaw bajka i na dzień dzisiejszy w życiu bym się nie zamienił na klamkomanetki. Serio. Jak masz możliwość to przeczekaj i kup SLX. Każdy Tobie powie że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 W następnym sezonie przerzuciłem się na manetki SLX. I tutaj warto było dopłacić do Xt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 I tutaj warto było dopłacić do Xt.Miałem okazję testować, osobiście wybrałem SLX z racji sporej różnicy cenowej, a sam sprzęt po dziś dzień mnie nie zawiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Nie o zawodność chodzi ale o precyzje i większy zasięg jednego pociągnięcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Cały sezon na nich przejeździłem i jest chodzi o precyzję to nie mam zastrzeżeń. Pewnie kwestia indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi