potemp667 Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Kupiłem na allegro ale jeszcze nie zapłaciłem za Marvela Expert 29 w aukcji: http://allegro.pl/manitou-marwel-expert-nowy-29-cali-disc-i5048724013.html Niby wszystko ok, ale jest to real foto i kolory się nie zgadzają: 1. Brak pionowego napisu MANITOU. 2. Niespotykane połączenie czernego z białym. Przeszukałem cały internet i takiej konfiguracji nie znalazłem. Czy on może być chińczykiem? Napisałem o wątpliwościach do sprzedającego i czekam na odpowiedź. Co sądzicie? Cytuj
Rulez Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Podróbką raczej nie, ale bardzo prawdopodobne, że poskładali go z 2 amorów. Na pewno części są z demontażu. W dodatku ma bardzo krótką rurę sterową - 168 mm. Cytuj
modrzew Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Jak na "nowy" to ta króka sterówka zastanawia. Na zdjęciu bardzo ładnie ją ucięto Cytuj
ACTIVIA Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Rulez ma pełną rację bo ten amorek powinien być z białymi dolnymi lagami gdy ma biała koronę. Ponadto rura jest za krótka, no chyba ze ci starczy. Edytowane 1 Lutego 2015 przez ACTIVIA Cytuj
MokryxD Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 A czasem Cube nie miał w jakimś swoim rowerze takiego malowania? Cytuj
ACTIVIA Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Nie wiem jak było i jest w rowerach lecz seryjnie takiej odmiany kolorowej nie widzialem Cytuj
potemp667 Napisano 1 Lutego 2015 Autor Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Brawo MokryxD! Wpiszcze w grafice Cube Marvel 29 - takie samo malowanie. To mnie uspokaja:) Rura mi pasuje, mam jeszcze 5mm zapasu. Jeśli jest z demoontarzu to mi nie przeszkadza. Ważna jest gawarancja, ale czy ja uznają w oficjalnym serwisie? Edytowane 1 Lutego 2015 przez potemp667 Cytuj
ACTIVIA Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Jeśli otrzymasz paragon i kartę gwarancyjna to nie widzę przeszkód co do gwarancji producenta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi