herosa Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witajcie Wybór zapadł na Accent Shadow, ale nie o nich tu mowa, a o soczewkach. Mam wersję do wzięcia z soczewkami niebieskimi albo pomarańczowymi i nie wiem, które wybrać. Dodatkowa para żółtych soczewek kosztuje 20zł, które moim zdaniem są najlepsze. (w obu są białe i szare) Jakie jest wasze zdanie i w których czujecie się najlepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 To jest bardzo subiektywna ocena, każdy inaczej postrzega. Żółte, pomarańczowe są dobre na pochmurne dni, wieczór, ale nie każdemu może masować. Tylko własny test. W ubiegłym roku kupiłem fotochromy uvexa i mam spokój z wymianą czy jasne ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jakie jest wasze zdanie i w których czujecie się najlepiej? dobierz pod kolor roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Soczewki pomarańczowe i niebieskie mają trochę inne zadanie, więc raczej nie ma "lepiej" jako tako, tylko lepiej w określonych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.