omega Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 POMOCY!! coś niesamowitego!! - ostatnio coś mnie podkusiło i rozebrałęm oraz wyczyściłem kółeczka tylnej przerzutki - nasmarowałem -niezłym chyba- stałym smarem FINISH LINE'a. Wszystko pięknie - ale po tym zabiegu zaczęło piszczeć!! Rozbierałem jeszcze z 5 razy - smarowalem i przekładałem kółeczka - NIC to nie dało - dalej popiskuje!! JAK TO MOZLIWE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Może są niedokręcone? alo dokrecone za mocno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie, to nie to. dokręcałem już różnie a fabrycznie były skręcone na fest. ww mojej drugiej - deorce - robiłęm to i śmiga pięknie tylko ta alivio tak świruje!! :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.