sirspider Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam, Przeszukałem forum i nie znalazłem topicu o tej oponie. Chodzi oczywiscie o KENDA SMALL BLOCK EIGHT która jest np na allegro. Miał ktoś z nią stycznośc? Jak sie sprawiaja takie klocki na różnych nawierzchniach? Czy bedzie to dobra opona do XC? Zaznaczam że po mokrym żadko jeżdżę (więc ogólnie błotko odpada) ale jakie ma opory toczenia taka opona? Przyznam że najbardziej mnie kusi jej waga. 420gram to naprawde nieźle jak na oponkę Tylko czy warto wydac pieniądze na 2 sztuki ?? (przód + tył) ?? Jakieś rady? PS: Do wczoraj chciałem kupowac serac xc, ale jak zobaczyłem te opone to sie jeszcze zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Opona dopiero weszła (wczesniej jej nie widzialem) wiec wątpie zeby juz ktos ją posiadał i mógł się solidnie wypowiedziec. Waga ciekawa, układ klocków też. Jedynie cena nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ja tam śmigałem na Kendach i nie narzekam (tyle, że tych tańszych). Za tę kasę można wyhaczyć parę fajnych modeli Panaracera z tych "średnich" serii - tylko nie wiem, jak się toto prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.