kolo1 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ogólnie ten temat kieruję do moderatorów . Mam na swoim koncie 3 punkty ostrzeżeń które wiszą już kilka latek. Moje pytanie jest takie - ile jeszcze będą one "wisieć" na moim koncie ? Do końca życia na tym forum ? Szczerze przyznam że otrzymałem je zasłużenie ( nie stosowałem sie do regulaminu ) - chodz na swoją obronę napiszę tylko że złamanie regulaminu dokonałem nieświadomie na początku pisania na tym forum ( nie doczytałem go dokładnie ) . Proszę o odpowiedz . Pozdrawiam Wojciech . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 31 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Hej Co do punktów ostrzeżeń - mają one funkcję jedynie informacyjną, tj o nich wiesz tylko Ty i ekipa zarządzająca. Tobie powinny przypominać że warto stosować się do zasad, a nam, że masz już coś za uszami. Nic więcej. Nie blokują Ci korzystania z forum i inni użytkownicy ich nie widzą. Czy aż tak przeszkadzają? chodz ale jak będziesz takie babole popełniał, to mogę coś dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Dziękuję za odpowiedz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Mam na swoim koncie 3 punkty ostrzeżeń które wiszą już kilka latek. I ja bym się tym publicznie nie chwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.