Skocz do zawartości

[rower] Rower przelajowy do 5000zl

sp79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...właśnie!

Może jeszcze powiesz że na tej szosie przejechałes jednego dnia więcej niż niektórzy robią w tydzień...samochodem ? ;)

Zresztą co to za szosa co ma tylko jeden bieg :P

• Mod Team
Napisano

Oftorbę... Aleście mi dowalili teraz. Ide zaszyć się w Ponurym i Wilgotnym Zakątku aby rozmyślać nad Marościami Tego Świata i Własnymi Błędami i Wypaczeniami...

Cięzko nie czuć się tak jak się czujesz, gdy sie wypisuje takie dyrdymały o tym jak to sie rowery szosowe nie nadaja do jazdy po szosie i jak się łamia na krawężnikach... Nie zapomnij jeszcze dodać, że na frezowaniach kostki luzuja im sie wszystkie śruby i rozlatują się one szosy na pierwszym hamowaniu :down:

Szacunek...

I.

Napisano

Ba! Nawet nie pamiętam kiedy kapcia złapałem ostatnio...

To przypomnę

9565321118_d4d27d2767_c.jpg

9565324130_96afd9f347_c.jpg

9565323616_20409a4c37_c.jpg

9562531603_a31c6bf68a_c.jpg

9565322550_512c69de3f_c.jpg

Ewidentnie dwa kapcie w 2013.

Co do przełaja na ścieżki rowerowe, to od kilku dni cieszę się że mam 40C z kolcami, na łyżwoszytkach bym się trochę bał jeździć po lodzie. Co nie oznacza, że boję się nawierzchni DDR. Wyboistą drogą po prostu trzeba się naumieć jeździć.

Napisano

notabene, na frezowanej ddr  przyjemniej się jedzie na 23c i dobrym stalowym widelcu nic 38c i olejowym 'amortyzatorze' , który w tym przypadku tylko wagi dodaje ;)

tak czy siak - temat dotyczy przełaja, przełaj zakupiony, także  'misja zakończona powodzeniem'  , o co tu się spierać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...