Skocz do zawartości

[rower] Mongoose Dolomite

olek123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Orientuje się ktoś czy gdzieś w europie lub stanach oferują ten rower z wysyłką do Polski?

Fat jest bardzo tani - w niektórych sklepach poniżej 200$ z wysyłką darmową na terenie USA.

Ewentualnie znacie inne, bardziej dostępne faty w tej półce cenowej?

Napisano

to musi być niezły dziad ... kosztuje tyle co para opon od surly'ego

Może i dziad, ale za tą kase nowy rower na zimę - czemu nie. Poza tym można się przekonać czy rzeczywiście fatbike nam pasuje i czy warto zainwestować w porządnego fata np. 20 tyś. w Surlyego.

Olek123 jak byś dowiedział się czegoś o wysyłce do Polski dawaj znać.

Napisano

Są ludzie na nawet firmy, które ogarniają takie rzeczy.

Na przykład "wykupujesz" sobie indywidualny adres hamerykański, potem firma obsługująca taką usługę pakuje towar i wysyła do Ciebie. Możesz sobie nawet zażyczyć pakowanie w papier ozdobny.

Ewentualnie dogadujesz się z gościem mieszkającym na wodą, on kupi co sobie zażyczysz i potem wyśle do Ciebie. Zazwyczaj w zamian za około15% ceny towaru.

pozdr

• 2 tygodnie później...
Napisano

No co wy ?

Wczoraj byłem w paru sklepach w Katowicach i w Rudzie Śląskiej.

Faty stoją , czekają i proszą - weź mnie , kup , dosiądź mnie szalony " jeźdźcze".

Napisano

O LOL a ja mało co nie kliknąłem przed chwilą KUP TERAZ (...)

Czy może ktoś znalazł stronę producenta tego modelu ażeby można było zakupić go bezpośrednio u producenta ?

Napisano

w tamtym roku większośc roweów w Oszołomie była od bułgarskiej firmy Leader to i może te sa z tamtych rejonów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...