olek123 Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś czy gdzieś w europie lub stanach oferują ten rower z wysyłką do Polski? Fat jest bardzo tani - w niektórych sklepach poniżej 200$ z wysyłką darmową na terenie USA. Ewentualnie znacie inne, bardziej dostępne faty w tej półce cenowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 to musi być niezły dziad ... kosztuje tyle co para opon od surly'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
risk1 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 to musi być niezły dziad ... kosztuje tyle co para opon od surly'ego Może i dziad, ale za tą kase nowy rower na zimę - czemu nie. Poza tym można się przekonać czy rzeczywiście fatbike nam pasuje i czy warto zainwestować w porządnego fata np. 20 tyś. w Surlyego. Olek123 jak byś dowiedział się czegoś o wysyłce do Polski dawaj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Są ludzie na nawet firmy, które ogarniają takie rzeczy. Na przykład "wykupujesz" sobie indywidualny adres hamerykański, potem firma obsługująca taką usługę pakuje towar i wysyła do Ciebie. Możesz sobie nawet zażyczyć pakowanie w papier ozdobny. Ewentualnie dogadujesz się z gościem mieszkającym na wodą, on kupi co sobie zażyczysz i potem wyśle do Ciebie. Zazwyczaj w zamian za około15% ceny towaru. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdhlodz Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 W stylistyce/kolorystyce rower z klimatu Bobbera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 To jest ten z Walmarta? Trzeba użyć znajomych ze stanów albo skorzystać z usług firmy pośredniczącej. Ja kiedyś sprawdzałem, wyszło w okolicach 1600 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samwieszkto Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 No co wy ? Wczoraj byłem w paru sklepach w Katowicach i w Rudzie Śląskiej. Faty stoją , czekają i proszą - weź mnie , kup , dosiądź mnie szalony " jeźdźcze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 to musi być niezły dziad Takiego "dziada" za 219$ sam bym z radością kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 to musi być niezły dziad ... Ale pytanie nie było o to, czy to dziad czy nie, tylko jak go ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pre100n Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Rower jest dostępny w Amazonie http://www.amazon.com/Mongoose-Mens-Dolomite-Boys-Cruiser/dp/B00J7J40TM z opcją darmowej wysyłki (pewnie tylko na terenie USA). Może za jakąś ludzką opłatą dałoby radę przytargać to do Polski. Tylko jak do tego doliczą cło, podatek, przesyłkę to może nie wyjść już tak korzystnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 to tu masz rodzimego fatmarket bika auchan Kraków cena 1200 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Czyli już Fat'y są w marketach. To było do przewidzenia Ciekawe jets to że w Auchanie kosztuje 1200zł a na allegro to samo za 2300zł --> http://allegro.pl/rower-gorski-fat-bike-fatbike-26-i5173500602.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Szuka naiwnego i tyle... Jeszcze 2 sztuki w dodatku, z czego jedną na urodziny dostał a druga na zdjeciu prosto z marketu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
circos Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 O LOL a ja mało co nie kliknąłem przed chwilą KUP TERAZ (...) Czy może ktoś znalazł stronę producenta tego modelu ażeby można było zakupić go bezpośrednio u producenta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 w tamtym roku większośc roweów w Oszołomie była od bułgarskiej firmy Leader to i może te sa z tamtych rejonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.