acro78 Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Witam, Poszukuje osób z Piły w celu wspólnych wypadów poza miasto, preferowane trasy poza szosą, zaczynam właśnie wkręcać się bardziej w MTB. Poprzedni sezon,a właściwie jego 1/3 spędziłem głownie na szosach i ścieżkach, dystans około 1200km. Chętnie poznam rowerzystów z Piły i okolic na wspólne wyprawy bliższe i dalsze. Nie jestem wyczynowcem ale nie obce mi są eskapady dzienne po 150 km. Jeśli ktoś miałby ochotę na wspólną integrację na tej, czy też innej trasie, zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Piotr
maffi Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 Może kiedyś ja z mężem byśmy mogli dołączyć, choć nie wiem czy kondycyjnie i umiejętnościowo się dogadamy:) Do perfekcji w MTB nam spooro brakuje ale jeździmy.
acro78 Napisano 28 Marca 2015 Autor Napisano 28 Marca 2015 Dobierzemy trasę i dystans według potrzeb, musimy się tylko zgadać co do terminu. Miejmy nadzieję że pogoda będzie nam dopisywać w najbliższym czasie.
Nastar Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 W sumie już od dawna planuję wypad do piły pociągiem z Wałcza żeby sobie u was trochę pojeździć :-) Jeśli kondycyjnie nie będzie szaleństwa to chętnie dołączę. Kwestia terminu...
maffi Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Ja niestety w weekendy pracuje, i u mnie pierwszy weekendowy termin to dopiero 25 kwiecień.
acro78 Napisano 31 Marca 2015 Autor Napisano 31 Marca 2015 No to może wstępnie ustalmy 25 kwiecień jak termin, a w tygodniu poprzedzającym dogadamy szczegóły. Pytanie tylko jak trasa was interesuje (szosa, lasy), jaki dystans, górki też mają być czy nie
Nastar Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Jak dla mnie to wszystko oprócz szosy :-) Kilka górek też by nie zawadziło ;-) Termin wstępnie pasuje...
maffi Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Niestety nie wiem jak to z nami będzie, mój mąż ma coś z kolanem, mieliśmy nadzieję, że przejdzie, ale wczoraj po 12 km trasie, wolniutko bo ciągnęłam wózek z dzieciakami, wyszła mu jakaś gula, która go boli. Jeszcze zobacze w tygodniu jak to się rozwinie.
Bogusz Napisano 22 Kwietnia 2015 Napisano 22 Kwietnia 2015 Chętnie bym się podłączył, jednak ten weekend mam zawalony :-(. A tak na marginesie, macie jakieś ciekawe trasy wokół Piły? Obojętnie czy po lasach/polach czy po asfalcie. Uganiam na dwóch roweruch w zależności od nastroju :-).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.