wojtasin Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Mam nadzieję, że to dobry dział. Poszukuję śladu z dystansu giga maratonu mtb w Zawoi (rocznik nieważny). Dałem się wmanewrować w zorganizwanie wycieczki tą trasą, mega mam, potrzeba mi gigia, więc jeśli ktoś posiada, to się ładnie uśmiecham i proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Grabka czy Golonki? Mam track giga Golonki i mapki Grabka. IMO są zdecydowanie lepsze trasy w Zawoi niż jechanie trasa giga Golonki, ona była strasznie przekombinowa i omijała najciekawsze tereny, bo podobno nie dostali pozwolenia. Jak szukasz "Pure MTB" to jedź na Klekociny, Mędralową i dalej czerwonym do przełęczy Glinne - emocje gwarantowane Albo bardzo fajną wydłużoną wersję Sucha Beskidzka - niebieskim do połączenia się z czerwonym, dalej czerwonym przez Przysłop, później na Jałowiec trasą Grabka, zjazd z Jałowca i ostatecznie zielonym na Klekociny To jest moja zawojska klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Tam będą kobiety i dzieci, więc chyba wolę trasę Grabka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 No to lecisz z powiedzmy Centrum na Pszysłop potem szutrówka na Kolędówki, Jałowic, Klekociny (wcześniej warto bo banalnie na Lachów Groń). Potem jak dla dzieciaków rejon Mędralowej może być bo coś dalej to już poważniejszy teren jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.