Mod Team michuuu Napisano 29 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ręczni biją faworytów a tutaj cicho? Przecież to nie ich wina że są za potężni na rower. Dawno takich emocji nie było, gramy o wszystko a nie tylko o honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Szczerze to ne przepadam za sportami zespołowymi, wole indywidualne zmagania. Ale kurcze jakoś tak się człowiek cieszy za każdym razem jak Nasza drużyna z Orłem na piersi pokazuje innym drużynom kto jest lepszy Oby tak dalej!!!!! Trzymam kciuki za Naszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 No i skończyło się rumakowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Katar sobie zorganizował MŚ to sobie je Katar wygra nie macie takiego wrażenia po tym półfinale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymcajs Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nie wygra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Tak w ogóle to ilu gra prawdziwych Katarczyków w drużynie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 nie macie takiego wrażenia po tym półfinale? Ośmiu piłkarzy z Bałkanów i sędziowie również, to już może budzić wątpliwości o jakości sędziowania. W całym turnieju widać grające petrodolary ale to nie był powód przegranej z gospodarzami. Normalnie grali słabiej i do tego jeszcze przynajmniej dwie "pomyłki" sędziów w kluczowych momentach i stało się. Hiszpanie skroją dupy farbowanym lisom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 W sumie nasi pokazali dobrą piłkę, bycie wśród czterech najlepszych drużyn na świecie to sukces. Trzeba się z takich rzeczy cieszyć , To że większość zawodników w tej reprezentacji to obcokrajowcy, no cóż kto bogatemu zabroni. Wiadomo nie od dziś że, za lub przed sportem zawodowym idą ogromne pieniądze . Chwała naszym szczypiornistom i trzymam kciuki aby przylecieli do domu z brązem. Pamiętam zawsze tak było że sędziowie są oskarżani o przychylność wobec gospodarzy, po mistrzostwach świata w siatkówce u nas, też były takie opinie u naszych byłych rywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymcajs Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ja się nie zgodzę, tu mówimy o mistrzostwach narodowych, a nie klubowych. Jeśli to tak ma wyglądać, to nazwijmy te drużyny NKS Katar, zróbmy WKS Polska i sprawa będzie jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ja się nie zgodzę, tu mówimy o mistrzostwach narodowych, a nie klubowych Jesli Ci Serbowie maja Katarskie paszporty to znaczy że są obywatelami tego kraju i maja prawo go reprezentować. To tak jakby naszym rodakom mieszkających na stałe poza granicami naszego kraju zabroniono reprezentować swoją nową ojczyznę. Trochę tolerancji by się przydało na pewno gdyby było na stać to byśmy przygarnęli do naszej reprezentacji nie jednego zawodnika. Niestety ale brak bogatych sponsorów (czyt. ropy) nas ogranicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymcajs Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jeżeli tak ma być to znaczy, że nie ma reprezentacji narodowych, tylko opłaconych robotników z dowolnym godłem na piersi. Nie ma co dopingować, więc Polską reprezentację, bo w reprezentacji Trynidadu i Tobago będzie grało więcej rdzennych Polaków, w takim razie te wpisy jestem za naszymi, to już krótko potrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 w takim razie te wpisy jestem za naszymi, A nasz to według Ciebie który, np. Kowalski grający w reprezentacji Niemiec czy czarnoskóry Buru Ngwali grający z białym orzełkiem na koszulce i stającym na baczność gdy grają Mazurek Dąbrowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymcajs Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Trzymam kciuki za Naszych To cytat, a tak operowane słowo "nasi" nie ma sensu, ja wolę użyć rdzenny, czyli urodzony i wychowany. I bardzo mi się podoba wersja nie-obywateli na Łotwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 I bardzo mi się podoba wersja nie-obywateli na Łotwie. Oni są trochę w innej sytuacji, tam większość stanowili Rosjanie, gdyż Stalin dużą część Łotyszy powywoził i wyrżnął. Żeby odbudować swoją państwowość i oderwać swój kraj od wpływów Rosji są bardziej nacjonalistyczni, zresztą tacy byli też przed wojną. Sorki za offop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 3 miejsce w stylu, że Hitchcock może się uczyć jak trzymać w napięciu. Gratulacje dla chłopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.