Skocz do zawartości

[rowery/ramy] stockowe ślicznotki

am400d

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tam ostre jak bmxa traktuje i mi nie przeszkadzają stockowe maszynki, a extremizm zostawmy dżihadżistom ;) Ten powyżej jest ładniejszy od wielu własnoręcznie składanych.

• 3 tygodnie później...
Napisano

mógłby, choć teraz wygląda po części klasycznie, jak te przedwojenne rowerki pancerne :) mocowanie torpedo jest fajne, zauważyłeś? 

• Mod Team
Napisano

... bywaja fajne, stokowe single i ostreokólki, no ale te co wrzuciłes to szlory straszliwe...

Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, ale skoro popełniasz tak subiektywny temat musisz sie liczyc z krytyka do poziomu bruku włącznie...

A w temacie...

Charge Plug 1 White

BYCHM4PLUG2LGWHT.jpg

Bianchi Via Condotti

Pista-Via-Condotti.jpg

Tak w moim guście...

Szacunek...

I.

Napisano

Wg mnie obleśnie wyglądają ramy slopingowe w singlach i fixach. Nie wiem, może to takie zboczenie i zamiłowanie do oldschoolu ale nie potrafię tego przeżyć. 

Napisano

o gustach sie nie dyskutuje, ale skoro popełniasz tak subiektywny temat musisz sie liczyc z krytyka do poziomu bruku włącznie...
liczę się i przyjmuję z pokorą :) zwłaszcza jak poparta jest krytyka zdjęciami fajnych rowerków :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...