kemot1974 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nazwa: GIANT ANTHEM 1 27, 5 (2015) Data dodania: 28 styczeń 2015 - 21:06 koło 27,5 , przesiadka z 26 cali Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezi Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 super sprzet tez zastanawiam sie nad tym modelem albo ewentualnie anthem advanced na ramie carbonowej. Ile wazy Twoj rower vs anthem advanced carbon? Napisz jak wrazenia z jazdy? Szukam uniwersalnego fulla do zjazdow podjazdow itp Rozwazam tez inne modele o troche wiekszym skoku ale moze 100 mm wystarczy? Dziekuje i pozdrwiam Milej jazdy Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 cześć, co do skoku 100 mm dla mnie optymalnie, mieszkam w Wielkopolsce i na moje potrzeby jest ok. Trzy ostatnie sezony również jeździłem fullem o skoku 100 mm i z doświadczenia widzę, że więcej nie potrzebuję. Co do Anthema , to w zeszłym roku miałem już okazje pojeździć na rowerze kolegi i byłem bardzo zadowolony, stąd decyzja o sprzedaży Cube i zakupie Gianta. Odnośnie wrażeń z jazdy własnym rowerem napisze za 2-3 tygodnie, musze zrobić trochę km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kemot1974
Nazwa: GIANT ANTHEM 1 27, 5 (2015)
Data dodania: 28 styczeń 2015 - 21:06
koło 27,5 , przesiadka z 26 cali
Zobacz rower
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.