Tofi Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Czy poza Lake 331 MX cross i Rapha Cross Shoe możecie coś polecić? Googluję i jakoś nie mogę trafić na buty typowo przełajowe. Praktycznie w każdych butach MTB są z przodu dwie śruby, ale nie mogę trafić na takie buty z kolcami, lub na ślad kolców które można wkręcić w te śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Owszem. 99% modeli butów MTB spoza najniższej półki cenowej. PS W śrubę zwykle ciężko coś wkręcić, bo to właśnie śruby się wkręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jak dla mnie podeszwy drugich ze wskazanych niekoniecznie wygladaja na przelajowe. Butow typowych do tej dyscypliny chyba nie ma - w katalogu Lake znalazlem info (jesli dobrze pamietam) ze stworzyli pierwsze buty specjalnie do tej dyscypliny - wskazane takze przez Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Northwave zrobił buty typowo do przełajkowania.Model Hammer CX: http://www.northwave.com/it/product/_hammer_cx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Znalazłem kolce od northwave http://www.rosebikes.co.uk/article/northwave-studs/aid:597299 W rosebikes też jest kilka innych rodzajów, np. Mavic. Pytanie teraz, czy gwinty są standaryzowane, czy trzeba kupować kolce dedykowane. A może by tak pasowały kolce z innych dyscyplin? Jakieś agresywne korki, albo do butów golfowych, lub też do biegania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.