Gruff Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, proszę o pomoc, kupiłem mostek z : http://allegro.pl/show_item.php?item=4950952147 model VITRA ST-D230 typ mocowania- ahead aluminium 6061T6 3D CNC średnica montażu 1 1/8" czyli 28,6 mm średnica mocowania kierownicy to 31,8 mm długość -7,5 cm center to center kąt 10 stopni ....no i "oczywiście" przy montażu przegiąłem, czy ktoś z forumowiczów ma "pasowną", niepotrzebną część, którą zniszczyłem? Proszę o kontakt i ewentualne porady co z tym zrobić, jeżeli trzeba podam wymiary...wiem, że się łudzę i czeka mnie kupno kolejnego, ale może
rambolbambol Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Nie jeździłbym z pękniętą obejmą. Spróbuj dopasować taką od mostków Zoom. Chciałem się z kumplem wymienić tą obejmą. Mam Amoeba Borla a on jakiś Zoom. Zależało mi, żeby całość była czarna. Na przymiarkę pasowało, ale kumpel ostatecznie spasował.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.