zekker Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Czy dałoby radę ograniczyć ilość działów wyświetlanych w okienku szybkiej nawigacji? Najlepiej jakby każdy mógł sobie ustawić np. poziom zgłębienia listy (po co ma mają mi się wyświetlać podfora amortyzatorów lub klubów jak tam praktycznie nie wchodzę) lub analogiczna lista zrobiona z obserwowanych działów, wtedy byłaby zupełna dowolność ustawień. Ewentualnie, żeby ta lista ustawiała aktualnie przeglądany dział na środku, bo teraz trzeba za każdym razem przewijać od początku. Tak dla porównania szybka nawigacja ma 8 stron, główna 3 (w pionie mam w przeglądarce 1250px) z możliwością schowania działów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Przypomnę się z pomysłem, bo "szybka" nawigacja spuchła już do 9 stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Lipca 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Na chwilę obecną nie jest to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.