Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] dwupółkowy do 2000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem świeżym kotem w tym sporcie. Mam stary rowerek rockrider 8.1 (ma ze 4latka, nie był serwisowany). Poszukuje aktualnie amortyzatora przedniego. Nie wiem czy dobra była by do niego dwupółka. Czy mógłby ktoś coś polecić? Jestem młody i nie mam dużo pieniędzy. Najlepsza cena takiego amortyzatora to 1.5-2tyś złotych polskich  :thanks:

Napisano

Freeride downhill  :thumbsup:  Nie koniecznie musi to być dwupółka ale słyszałem że lepsza od zwykłego. W zastąpieniu może być to każdy amortyzator, ażeby mi tylko ręce nie odpadły :D

Napisano

To może jakiś rowerek ? W ogóle się nie orientuje. Wolałbym nowy rower nie używany. Może jest coś dla początkujących ?  :teehee:

Napisano

Tylko że w tej kasie nie dostaniesz nowego roweru pod tę dyscyplinę , musiałbyś zwiększyć budżet ok dwukrotnie

Za 2 tyś można kupić co najwyżej amortyzator i rame ht pod to ;)

Pod pojęciem DH / FR rozumiem to

Generalnie nie wiem skąd jesteś ale jeśli to twoje FR i DH to nie jest zjazd z osiedlowej górki to patrz w.w

Jeśli Rockrider był ok ale nie pasuje ci amortyzator to kup jakiegoś Epicona / Rebe / i ciesz się jazdą

Napisano

Więc jak używka to szukaj w najbliższej okolicy tak abyś mógł zobaczyć to co kupujesz. To sprzęt do tyrania więc trzeba uważać aby nie wpaść na minę przy zakupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...