Mod Team mrmorty Napisano 24 Stycznia 2015 Mod Team Napisano 24 Stycznia 2015 do śmierci - usera lub administracji
Gość r Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 Czy tu dostaję się bana bez żadnego powiadomienia?
Mod Team mrmorty Napisano 1 Lutego 2015 Mod Team Napisano 1 Lutego 2015 dostaje się za rażące naruszenie zasad forum. Czy kat ostrzega zanim zetnie głowę?
Gość kłecko Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 dostaje się za rażące naruszenie zasad forum czyli jakie? Takie żeby nie wysyłali reklam pewnego salonu samochodowego na prywatnego majla? Czy kat ostrzega zanim zetnie głowę? W sumie nie, ale przed katem jest kaznadzieja
Mod Team mrmorty Napisano 21 Lutego 2015 Mod Team Napisano 21 Lutego 2015 skoro prosisz o kaznodzieję, to wyznaj synu tutaj swe grzechy, a rozważę czy zostaną odpuszczone
render Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 To ja bym prosił o usunięcie ostrzeżenia które dostałem za rażące naruszenie zasad . "dwa razy przez pomyłkę wysłałem ten sam post" może admin odpuści mi ten grzech tym bardziej że teraz post
Mod Team mrmorty Napisano 21 Lutego 2015 Mod Team Napisano 21 Lutego 2015 proście, a będzie wam dane... tylko obiecaj poprawę!
Pytanie
Gość Robciu
Ile trwa baned na tym forum?
KLECKO
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.