Gość Robert Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Witam wszystkich, znalazłem na strychu stary rower damkę, z symbolem "R 26". Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji co to za rowerek?
siimon Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Watsonie, sądzę że to stara damka na kołach 26".
Gość Robert Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Witam wszystkich, znalazłem na strychu stary rower damkę, z symbolem "R 26". Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji co to za rowerek? Tak dla wszystkich Sherlock'ów . Znaczek, okolony wieńcem znajduje się na... hm... będziecie się smiać ale nie wiem jak to profesjonalnie nazwać: miejsce w którym montuje się kierownicę, i tam zawsze jest logo firmy. Nie słyszałem, by ktoś w tak ozdobny sposób informował o wielkosci kół
Gość Robert Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Witam wszystkich, znalazłem na strychu stary rower damkę, z symbolem "R 26". Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji co to za rowerek? Tak dla Sherlock'ów;) znaczek "R 26", okolony wieńcem jest pod kierownicą, gdzie zazwyczaj podaje się logo producenta. Nie słyszałem by w tym miejscu podawano wielkość koła, ani by robiono to w tak ozdobny sposób.
Gość Gość Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Logo jest okolone wieńcem, ponadto znajduje się na mocowaniu kierownicy (nie wiem jak to profesjonalnie nazwać), tam gdzie wszyscy dają logo producenta. Nie sądzę, by w tym miejscu i w taki sposób ktoś informaował o rozmiarze koła.
Pytanie
Gość Robert
Witam wszystkich,
znalazłem na strychu stary rower damkę, z symbolem "R 26". Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji co to za rowerek?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.