Skocz do zawartości
  • 0

stary rower ze znaczkiem "R 26"

Gość Robert

Pytanie

Napisano

Witam wszystkich,

znalazłem na strychu stary rower damkę, z symbolem "R 26". Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji co to za rowerek?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,

znalazłem na strychu stary rower damkę, z symbolem "R 26". Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji co to za rowerek?

Tak dla wszystkich Sherlock'ów ;). Znaczek, okolony wieńcem znajduje się na... hm... będziecie się smiać ale nie wiem jak to profesjonalnie nazwać: miejsce w którym montuje się kierownicę, i tam zawsze jest logo firmy. Nie słyszałem, by ktoś w tak ozdobny sposób informował o wielkosci kół

Napisano

Witam wszystkich,

Tak dla Sherlock'ów;) znaczek "R 26", okolony wieńcem jest pod kierownicą, gdzie zazwyczaj podaje się logo producenta. Nie słyszałem by w tym miejscu podawano wielkość koła, ani by robiono to w tak ozdobny sposób.

Napisano

Logo jest okolone wieńcem, ponadto znajduje się na mocowaniu kierownicy (nie wiem jak to profesjonalnie nazwać), tam gdzie wszyscy dają logo producenta. Nie sądzę, by w tym miejscu i w taki sposób ktoś informaował o rozmiarze koła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...