Wawrus Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Jak w temacie... Czy można niechcący coś uszkodzić? Na co uważać? P.S. Manetki z 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Raczej trudno byłoby coś uszkodzić . Musisz zrzucić bieg na najmniejszy blat/najmniejszą koronkę, odkręcić śrubokrętem zaślepkę (taką czarną między cyngielkami, od zewnętrznej strony - tylko uważaj, bo jet mała i ma króciutki gwincik, lubi wypadać i ginąć ) - i wsuwasz linkę aż do końca. Trzymając linkę w ręku sprawdzasz - przerzucając 1-2 biegi - czy zaskoczyło; jeśli tak, można linkę napinać i załączać do przerzutki. Pozdrówko w skrócie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Mam tu budowe manetki Zmieniłem linki bez żadnych problemów więc skoro mi się udało to każdemu durniowi się uda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dla wyjaśnienia dodam tylko, że na rysunku zaślepka jest oznaczona numerem 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.