MartinH Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Czy jestem w stanie dokupić lub ewentualnie ktoś ma na zbyciu bieżnię sterów FSA Giant Overdrive (lub może pasuje inna) pod łożyska taperowane 1,5'' ? Na łożysku mam kąty 36 i 45. Stara została na amorze, a mam nowe stery i nie ma sensu kupować kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Nikt nic nie wie? Nie ma? Można gdzieś to dostać? EDIT: dobra, spróbuję sobie sam odpowiedzieć Czy taka bieżnia będzie OK do tych sterów? http://www.mudserwis.com/fsa-czesci-bieznia-dolna-do-sterow-1szt-1-5-no-57e-1-h6089?pr=75&cookie-accepted=1 Z tego co wiem najważniejszy jest kąt przylegania łożyska do bieżni? Dobrze rozumuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 No ale co ze starą bieżnią?Nie da się jej wydłubać?W Twomarku mają nawet do tego specjalny przyrząd jeśli nie chce Ci się bawić w partyzanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.