michue39 Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 Witam wszystkich,tak jak w temacie poproszę o pomoc w doborze kompletnego koła na tył pod hamulec tarczowy.Moje koło Kellys Draft już jest sfatygowane A piasta Shimano Deore nadaje się już tylko do wymiany. Lepiej kupić koło kompletne czy kupić piaste,felge,szprychy i dać do złożenia? Mój rower to Kellys Oxygen,jeżdżę trochę miasto,trochę Las,okazyjnie Skandia Kwidzyn,Warszawa,Bytów,Krokowa ... Wstępnie namierzyłem Koła: Alexrims sx44 z Piasta Novatec D042sb szprychy Sapim 339zł Alexrims xd-lite z Piasta Novatec D042sb szprychy Spoke 319zł Alexrims xd-lite z Piasta Novatec GCCD522 szprychy Spoke 269zł Warte swojej ceny? Ktore koło wybrać?
Fenthin Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 <strong>Temat usunięty. Powód:</strong><br />- pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu.<br /><br />Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.