goofy Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam mam straszny problem. W moim Evo 06 podczas gdy jadę na luzie kręci się korba! :angry: Nie mam pojęcia o co może chodzić? A ijeszcze to też związane z tym że cały czas mi się łańcuch luzuje. Błagam pomóżcie! pozdr Goofy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Pewnie padł bębenek w piaście. Pójdź z tym do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Fajnie ten temat wygląda... "Korba mi się kręci:)" też uważam że to coś z piastą, ewentualnie może trzeba przestać pedałować?:P pozdrawiam i powodzenia w serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ciesz się poki mozesz :wink: masz ostre koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimi Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 jak już wspominali to piasta....niestety do wymiany:( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 A tam...jak nie zabiera lancucha to nia ma problemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ja tam bym się cieszył, że masz ostre koło - zawsze chciałem miec A serio? serwis...powinni naprawić za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goofy Napisano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 No i właśnie zabiera łańcuch! Aha zauważyłem, że dzieje się to tylko wtedy gdy z tyłu mam "najlżejszy" bieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 To idz do serwisu i niech robia. Bo jesli czesci tak szybka padaja to nie za dobrze. Tylko nie dawaj im za to kasy ,moim zdaniem taka naprawa powinna byc jeszcze naprawa gwarancyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mooncycle Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 To masz tak jak w tych starych czterokołowych roweruch ktore sie wynajmuje nad morzem. Jakos sie przyzwyczailem do jazdy nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goofy Napisano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 dzieki wszystkim. problem już rozwiązany poprostu gdy jeździłem w lesie po zaroślach osłona między kasetą a szprychami sie przekrzywiła i kiedy wrzuciłem na 1 to ocierała o łańcuch i napędzała korbę :smile: problem rozwiązał się gdy ją wymontowałem [rozwaliłem całkiem]. a nie wiecie przypadkiem po co wogóle jest ta osłona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.