jobba Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam Czy ktoś poleci od siebie fajne szkła zwiększające kontrast. Bylem u optyka i przymierzałem G30 i VR28. G30 wydawały mi się ciemniejsze, ale według strony Oakley`a to te drugie powinny przepuszczać o 2% mniej światła. Czy ktoś próbował oby dwóch par? Moze inny model, zastanawiałem się tez nad G40. Dodam jeszcze ze okularów używam w lesie i górach na MTB. A to jaki model jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Kłaniam, Okrągły rok do jazdy terenowej, dziennej używam tych soczewek. https://www.cyclestore.co.uk/oakley_pro_and_m_frame_heater_spare_lens_persimmon_06783-ID_12548?gclid=CMSox_HypMMCFSYUwwodKSsArg Próbowałem G30, miałem je oryginalnie z ramkami, ale jakoś nie przekonały mnie. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Mam też fotochromy, których używam przez większość czasu. Jak zrobi się ciemniej,soczewki robią się kompletnie przejrzyste i bez koloru. https://www.cyclestore.co.uk/oakley_radarlock_path_replacement_lenses_clear_black_iridium_photochromic_vented_43535-ID_55770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Fotochromy to chyba tylko na odkrytych terenach, gdzie nie występuje migotanie światła spowodowane przejazdem przez zalesiony teren... No chyba że teraz fotochromy potrafia tak szybko reagować... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobba Napisano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ma ktoś już możne Prizmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.